Lajos, Patrícia
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Keresés

9 találat az Indexről, és a környékéről.

2013. február 7., 07:16

Orbán megint alkuszik a pénzünkre

Milliárdok múlhatnak azon, hogy az EU-s költségvetési vitában sikerül-e a magyar akaratot érvényesíteni. Biztos, hogy kevesebbet kapunk mint eddig, de az csütörtök éjjel dől el, hogy mennyivel.

2013. február 8., 18:59

Jó lett a magyaroknak az EU-s alku

Nagyjából mindent elért, amit akart Orbán Viktor a maratoni brüsszeli tárgyaláson. Csökken ugyan az ide jövő támogatás, de kevésbé, mint ahogy a bizottság akarta. Az EU összköltségvetése is csökken, először a történelemben.

2012. november 20., 07:50

Egymás torkának esnek Európa vezetői

Brutális alkudozásra számítanak a csütörtöki csúcs előtt. A gazdagok vágnának, a szegények meg futnak a pénzük után. Orbán Viktorra hatalmas harc vár, mert a mostani állás szerint a legnagyobb vesztes éppen Magyarország.

2012. november 16., 07:07

Tavaly nyár óta mondjuk, ez elfogadhatatlan

Győri Enikő EU-államtitkár szerint nem nyugszunk bele, hogy Magyarország sokkal kevesebb pénzt kapjon. Orbán jövő héten megy vitázni, minden tizedszázalék százmilliókat jelent. Az évtized alkudozásának részletei.

2012. július 9., 07:44

Futunk a pénzünk után

Ötödével vágnák a magyaroknak járó támogatási pénzeket Brüsszelben, miközben az állami beruházások 97%-a ebből a keretből megy. Verjük az asztalt. Hogyan lettünk megszívatva?