A Bádog Gundelben nem zsugorodnak az adagok, és továbbra sincs borravaló.
20 találat az Indexről, és a környékéről.
2022. április 9., 14:56
Ezt eszi a világ húsvétkor: te melyiket kóstoltad már?
Pizza, pite, kalács és leves: ilyen a húsvét a világ körül.
2021. október 23., 10:01
Videoriport a Bocuse d'Or magyar döntőjéről
Az volt a cél, hogy megmutassuk: ezt a versenyt meg lehet nyerni egy egyszerű bajai halászlével – mondja a bajnok.
2021. szeptember 26., 17:52
Lyon, az „örök város” – hazatérés
Harmath Csaba hazatért Lyonba, és elmeséli, miért ebben a francia városban rendezik a Bocuse d’Or döntőjét.
2021. június 26., 12:10
Fülledt, lusta éjszaka zsibongó titkai, avagy ilyen a levantei konyha
Ételkultúra, ami egyben életforma is. Vajda Pierre levantei gasztro-szótára.
Nem mindennapi látvány, de ennek is eljött az ideje.
2018. augusztus 13., 12:26
Gofriba oltott tócsni lett az év balatoni strandétele
A Balaton déli partján találtuk meg az év legjobb strandételét, és a tó legjobb strandbüféjét is.
2015. október 6., 10:33
Trollkodik vagy minimálban nyomja az étterem?
Megdöbbentő ételt fotózott a brit Michelin kalauz álruhás tesztelője, döntse el ön, hogy komoly vagy vicc!
2014. június 24., 13:25
Konzerv májasok tesztje: olcsón is kap nosztalgiát
Múltidézésre jók a konzerv májasok, de a rendszeres fogyasztásról mindenkit lebeszélnénk. Hét terméket teszteltünk, az Auchané a megosztott utolsó helyet szerezte meg.
2013. június 2., 13:03
Másnaposság kézműves módszerekkel
Gulyásfagylalt, kacsagyros és baracklekvárban főtt marhapofa. Megannyi igazán jó kifogás arra, hogy berúgjunk a Gourmet fesztiválon.
2011. november 15., 15:09
Mentás borsó és kókuszos sütőtök: levesek papírpohárból, gasztró hipstereknek
Eldugott Paradicsomra leltünk a Burger és a Meki között a kulináris élvhajhászoknak! Családias hangulattal vad és bizarr étel mash-up-okkal szolgál Magyarország első levesbárja.
2011. június 6., 13:55
Magyar főzőcsatorna indulna Skandináviában?
Magyar vállalkozók akarják meghódítani a skandináv kábeltévét. Honlapjuk már van.
2011. június 5., 10:38
Megvan a száz legjobb étterem listája
2011. február 28., 14:39
Gianni Annoni: A francia konyha is olasz eredetű
Az olasz konyha a legegyszerűbbnek tűnik, de persze nem az. A fogyasztóknak tart gasztronómiai tanfolyamot a Közép-európai Borászati Intézet és a Dining Guide. Első vendégelőadójuk Gianni volt. Ott jártunk videóval.
2010. január 21., 19:50
Túl nagy fánkba verték a fejszéjüket
A Costes, Gerendai Károly Sziget-szervező étterme lett a legjobb 2009-ben a Dining Guide választásán.
A rohasztott cápahús majdnem kifogott rajtunk, de a kemény legények felnyalják az ammóniát is.
2009. július 29., 15:37
Fehér kenyértől ingerlékeny a nyaraló sofőr
A front lelassít, a kánikula elálmosít, a monoton autópályán csökken a figyelem, fehér kenyérrel a gyomrunkban pedig hisztisek leszünk. Összegyűjtöttük, mire érdemes odafigyelni, ha autóval indulunk nyaralni.
2009. július 23., 10:59
A jó vendég nem fogdossa a pincérnő fenekét
A bunkó vendég nem kér és nem köszön, viszont átrendezi az éttermet, vakolatot szór a levesbe, a haverjaival kérkedik és molesztálja a személyzetet. Összeszedtük mitől rossz egy vendég.
2009. július 15., 11:27
Örüljön, hogy nem egérfej úszott a levesben
Üvegszilánk a levesben, húsfordítóval a csatornában turkáló szakács, grillmentes grillétterem, és a pincér, aki séf is egyben. Jelenetek a magyar vendéglátás mindennapjaiból olvasóink élményei alapján.
2008. augusztus 10., 11:40
Belsőséges hangulat Pekingben
Gazdag arcszőrzetű tudósítónk szószos belsőséget fogyaszt. A pekingiek továbbra is rettentő kedvesek, megosztják vele ételüket, sajnos gasztronómiai tudásuk fennakad a nyelvi akadályon. A jó ebédhez Beijing John Frusciantéja vonít.