Vilmos
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Keresés

24 találat az Indexről, és 8 a környékéről.

február 14., 05:07

Miért vastapsolunk? Miért vastapsolunk?

Miért tapsolunk ütemre, gyorsítjuk fel és hagyjuk szétesni, hogy aztán újrakezdjük? Hihetnénk, hogy ez csak szokás, de ezt csinálják az ingaórák és a szentjánosbogarak is.

2012. szeptember 4., 10:57

Több kerületet kicsinált az extra hangos buli

Misztikus, hogyan adhattak engedélyt a város közepén egy reggel 5-ig tartó bulira. Tarlós megtiltotta a Műjég igazgatójának, hogy partikat rendezzenek. A lakók Papcsákhoz fordultak.

2012. augusztus 22., 18:09

Hogy kerül DJ Bobo a Budai Várba?

Sárban fetrengés helyett klasszikusokkal jelentkezik a Unique fesztivál. Scooter! Kim Wilde! Bonnie Tyler! Neoton! De hogy sikerült a retrogáz szolgálatába állítani a Világörökség egy darabját?

2011. április 20., 17:22

Vizsgálja az üvöltő reklámokat az NMHH

Már több száz esetben kivethettek volna szankciókat a tévékre, de a médiahatóság őszig felkészülési időt adott a csatornáknak. Addig viszont egy adatbázisban mindenki megnézheti, hogy tényleg kiabált-e vele a lefolyótisztító reklámarca.

2010. július 29., 13:06

Csendesebb lesz az idei SZIN

A közönségre fókuszálják a zenét a hangmérnökök, a pihenni vágyók fellélegezhetnek.