Laura, Alida
15 °C
32 °C

Keresés

6 találat az Indexről, és a környékéről.

2012. május 11., 17:52

Hatvanezren emlékezhetnek ma este Seaura

A szervezők szerint akár hatvanezren is lehetnek ma este a San Diego Chargers otthonában, a Qualcomm Stadiumban, ahol a múlt héten elhunyt Junior Seaura fognak emlékezni, írja a FOX. A kilencven perces megemlékezés költségeit a klub fizeti, a résztvevők között pedig számos volt és jelenlegi NFL-játékos és edző szerepel.

2012. május 7., 13:45

Így búcsúztak Seautól az óceánparton

Drew Brees volt az egyike annak a sok száz szörfösnek, akik a múlt héten elhunyt Junior Seaut búcsúztatták a korábbi linebacker kaliforniai otthonának közelében.

2012. május 7., 08:32

Napi gyors - záróvizsgák

Griffin lesz a kezdő - ment elébe a Redskins elsőszámú quarterbackjével kapcsolatos találgatásoknak Mike Shanahan vezetőedző, miután a rookie korábban úgy nyilatkozott, hogy versenyeznie kell majd Grossmannal a pozícióért, írja az ESPN. Ben Roethlisberger sikeresen megszerezte diplomáját a Miami Universityn.

2012. május 4., 12:37

Többen is vizsgálatnak vetnék alá Seau agyát

Junior Seau szerdán elkövetett öngyilkossága ismét az agysérülésekre terelte a figyelmet, a korábbi sokszoros Pro Bowl játékos agyát többen is tanulmányoznák, elsősorban annak jeleit kutatva, hogy karrierje során elszenvedett ütközések, agyrázkódások eredményezhettek-e hosszabb távon olyan hangulatváltozásokat, depressziót, ami az öngyilkossághoz vezetett.