Keresés

21 találat az Indexről, és 22 a környékéről.

2021. szeptember 27., 00:01

Így szerezz több pénzt a biztosítótól Így szerezz több pénzt a biztosítótól

A TotálKártérítés kalkulátora segít kiszámítani, hogy mekkora értékcsökkenési kártérítés jár önnek egy baleset után. Az értékcsökkenési kártérítést akár 5 évre visszamenőleg is kérheti!

2021. április 30., 00:02

Az Index olvasói jó úton haladnak a környezettudatosság terén Az Index olvasói jó úton haladnak a környezettudatosság terén

Kíváncsiak voltunk, mekkora az Index-olvasók átlagos karbonlábnyoma, hogy melyek azok a területek, ahol hajlamosak környezetbarát döntéseket hozni, és melyek azok, amelyekhez kevésbé állnak hozzá tudatosan. A cikkben megmutatjuk, milyen eredmények születtek 38.000 válaszadó adatai alapján.

2021. április 7., 00:01

Lássuk, mekkora lábon él ön! Lássuk, mekkora lábon él ön!

Változtatni nem egyszerű, de muszáj. Az első lépés megtétele érdekében létrehoztunk egy kalkulátort, hogy könnyedén felmérhessük, mekkora most az ökológiai lábnyomunk, és milyen területen tudnánk ezen csökkenteni, sőt, pár tényleg egyszerű ötlettel is segítünk belevágni a fenntarthatóbb életmódba. Olyan hétköznapi területek titkaira derülhet fény, mint a tudatos táplálkozás és vásárlás, a víz- és energiafelhasználás, a közlekedés, ruházkodás vagy épp a lakáshelyzet. Kezdjük!

2012. december 13., 11:21

Számold ki, mennyi lesz a diákhiteled!

A kormány olcsó hitellel próbálja kompenzálni a tandíjat. Mivel egyre többen fognak eladósodni, készítettünk egy kalkulátort, amiből kiderül, kinek mekkora adóssága lesz a diplomaosztón.

2012. május 18., 07:51

Mennyit érek a Facebooknak?

A tökéletes facebookozó amerikai, rengeteg barátja van, és folyton a like gombot nyomkodja.

2011. november 16., 15:33

Számolja ki, megéri-e evázni

Kalkulátort készített egy adótanácsadó, amely kiszámolja, milyen adókulcsnál, mennyi bevételből és mennyi költséggel mi a legjobb választás.

2011. szeptember 14., 12:13

Forintban törlesztenetek jobb lesz

Az egyszeri árfolyamnyereség mellett a törlesztő is néhány ezer forinttal csökkenhet, ha forintosítjuk a devizahitelt, a legnagyobb nyertesek a jenesek és a frankosok. Itt a legújabb Index-kalkulátor, Ön mennyit spórolhat?

2011. augusztus 3., 08:22

Ön mennyit bukott az erős frankkal?

Július eleje óta 10 százalékot, egy hét alatt 15 forintot drágult, napról napra dönt csúcsot a frank. Ha devizában törleszt, napok alatt ezreket, az elmúlt években százezreket bukott. Itt a kalkulátor, kiszámolhatja, mennyit.

2011. június 3., 07:09

Itt a részletbefagyasztó-kalkulátor!

Megmondjuk mennyivel lesz kevesebb a törlesztője, ha igénybe veszi a kedvezményes árfolyamokat. Sőt azt is, hogy három év alatt mennyi tőketartozást halmoz fel az állami segítséggel.

2009. december 21., 11:20

Nem mondja meg az APEH, mennyi lesz az adó

A vagyonadó-kalkulátort novemberre ígérték, még mindig nincs kész. Idejében megtudhattuk volna vele, adóköteles-e a lakásunk, hogy eladhassuk.

2006. június 14., 11:20

Öntől hány forintot vesz el Gyurcsány?

Az Átlagos Család az Index számításai szerint havi 14 376 forintot bukik szeptembertől a megszorításokkal. Párdon, a reformokkal. De ne hallgasson ránk. Ha tudja, mennyi volt eddig a fizetése, mennyit költött kenyérre és gázra, programunkkal kiszámolhatja, mennyivel járul majd hozzá az államháztartás rendbetételéhez. Azért azt is tudnia kell: így sem fog rosszabbul élni, mint négy éve, a megszorítás az elmúlt évek életszínvonal-emelkedésének "csupán" a harmadát viszi el.