Keresés

24 találat az Indexről, és 3 a környékéről.

2015. november 5., 23:54

Vigyázat, Terminator a pályán! Vigyázat, Terminator a pályán!

Rob Gronkowski a tight end poszton soha nem látott tempóban gyűjti a touchdownokat. A bajnok New England Patriots 26 éves játékosa már most NFL-legendák rekordjait ostromolja, de igazi rettegést azzal kelt a védőkben, hogy olyan dolgokat művel, amit egy kétméteres, 120 kilós embernek nem szabadna.

2013. május 20., 09:55

Gronkowski egyik műtétről mehet a másikra

A Patriots tight endje, Rob Gronkowski rövid időn belül negyedik kézműtétén is átesik, a hétfői beavatkozás miatt tíz hetet kell majd kihagynia, de lehet, hogy a játékos szerencsétlen sorozata folytatódik, mert a hátával is gondjai vannak.  Egy MRI-vizsgálat után a napokban kiderült, Gronkowskinak még egy tavalyi sérülés miatt vannak fájdalmai, de az ESPN szerint nincs nagy baj, ha beavatkozásra lesz szükség, azt akkor zavarják majd le, amikor a negyedik kézműtét miatt lábadozik.

2013. április 9., 12:43

Mi lesz így Gronkowski karjával?

Miközben minden RG III csodaszámba menő gyógyulásáról beszél, az NFL egy másik fiatal sztárjánál, Rob Gronkowskinál nem mennek ilyen könnyen a dolgok. Gronkowski a tavalyi szezonban kétszer is eltörte a bal kezét, és a Boston Herald információi szerint komoly komplikációk léptek fel nála: a beültetett fémlemez körül ugyanis elfertőződött a szövet, ezért egy új műtétre lehet szükség, amely során a játékos beteg alkarját megtisztítják a fertőzéstől, és egy új fémlemezt ültetnek be a régi helyére.

2013. február 6., 09:12

Gronk törött kézzel is őrjöngve partizott

Nem is nagyon lehet mit hozzáfűzni ehhez a kiváló TMZ-videóhoz: talán csak annyit, hogy Rob Gronkowskit sem a kéztörése, sem csapatának, a New England Patriotsnak megalázó playoff-veresége nem érdekli túlzottan. A hegyomlásnyi méretű tight end a minap Las Vegasba látogatott, és szemmel láthatóan igencsak adott a mulatás testének: az egyik klubot például kis híján porig rombolta félmeztelen táncával.