Tom Brady elárulta, hány éves koráig játszana az NFL-ben

2021.09.17. 11:47
Tom Bradynek esze ágában sincs még visszavonulni, erről a legendás irányító beszélt egy videóban csapattársával és barátjával, Rob Gronkowskival – írja a CNN.

A Tampa Bay Buccaneers 44 éves, hétszeres Super Bowl-győztes játékosa szerint még sok éve van a visszavonulásig, és még legalább hat idényt lehúzna a profi amerikaifutball-bajnokságban, az NFL-ben.

A videóban egymásnak tették fel azokat a kérdéseket, amelyekre a Google-ön a leggyakrabban keresnek rá az emberek, és ezek között szerepelt az is, hogy vajon Tom Brady játszhat-e 50 éves koráig.

Nem tartom lehetetlennek. Ráadásul Florida nyugdíjas állam, úgy érzem, játszom még itt egy darabig, aztán visszavonulok. Szóval a válasz: igen, képes vagyok rá

– válaszolta Brady.

Gronkowski azért csavart egyet a történeten, és megkérdezte barátját, hogy a felesége, Gisele Bündchen mit szólna ehhez, hagyná-e 50 éves koráig játszani a legendát.

Ez már sokkal jobb kérdés. A válasz természetesen nem

– vágta rá az irányító, majd gyorsan hozzátette, hogy csak viccelt, mert a felesége engedné, ha ez őt boldoggá teszi.

Brady és Gronkowski eddig összesen négy Super Bowlt nyert együtt, és a mostani idényt is jól kezdték. A Buccaneers az első játéknapon 31–29-re nyert a Dallas Cowboys ellen, Brady 379 passzolt yarddal és négy touchdownpasszal végzett, míg Gronkowski nyolc elkapással, 90 megtett yarddal és két touchdownnal.

(Borítókép: Rob Gronkowski és Tom Brady ünnepli a Super Bowl-győzelmet a Tampa Bay Buccaneers játékosaként. Fotó: Mike Ehrmann / Getty Images)