Keresés

35 találat az Indexről, és a környékéről.

2018 június 23., 07:46

Az aggasztó kínai Az aggasztó kínai

Amerikában és Svájcban, kis zuggarázsokban születtek talán ennél furcsább Rolls-Royce-ok is, de a szériagyártásúak közül egész biztosan ez a legkreténebb. Egyben a legszínesebb múltú is.

2015 január 16., 18:33

Nem rozsdásodik a Rolls Royce a sivatagban Nem rozsdásodik a Rolls Royce a sivatagban

Idén tizedszer indul a 9000 km-es Budapest-Bamako Rally, ahol a négyszáz résztvevő között kollegánk is ott lesz és folyamatosan tudósít a túráról.

2011 február 20., 12:58

Villanyautó mi? Ötvös úr bemutatja

Ön szerint is ki kellene tiltani minden szennyező autót a városokból? Akkor kapaszkodjon meg, mert a Rolls-Royce válasza egy soktonnás pofon minden sötétzöld aktivistának

2010 október 1., 01:54

Végre német szót is hallok

Amikor bezuhantunk a Párizsi Autószalon 1-es pavilonjába, a francia márkák között merültünk el először: Citroen, Peugeot, Renault, satöbbi.

2009 május 22., 18:25

Rollsba ült a nyugdíjas pár, és elhajtott

Szerdán megjelent Rolls-Royce 20/25 HP tesztünkre az alábbi levelet kaptuk egy olvasónktól. Bár a kocsi, ha jól veszem ki, eggyel nagyobb méretű Phantom I, és legalább egy ötössel idősebb annál, mint amit mi kipróbáltunk, azért jó tudni, milyen nagy az antik-Rolls-sűrűség néha Magyarországon. Tárgy: Rolls-Royce Önnek Dátum: Wed, 20 May 2009 10:09 Feladó: Sz.

2008 szeptember 26., 10:40

Emlékeznek még a Lux Taxira?


Valamikor még a rendszerváltás előtt indul a sztori, amikor már voltak magántaxik (ó, a szabadság szelének előböffentése), de a nyugatra utazáshoz még ablak kellett az útlevélbe és tudtuk, azt is, hogy a valutakeret hetven dollár.Imi barátommal már akkor is igényes csávók voltunk, első autónk csakis nyugati lehetett.

2008 január 6., 09:43

Gazdagnak lenni Floridában is zsír

Ahogy Larry fotója bemutatja, egy százötvenenezer dolláros autótól, legyen az Aston, vagy Lambo: senki nem tanul meg egyenesen beállni. senki nem veszi észre a mozgáskorlátozottak parkolóhelye táblát. bárki az élet császára lehet.
Fotó: Larry Parker Az igazán kulturált parkolás elsajátításához a két sportautó árát össze kell adni, rátenni még egy kicsit, és venni egy Phantomot.