Fábián, Sebestyén
-2 °C
4 °C

Keresés

158 találat az Indexről, és 2 a környékéről.

2014. szeptember 3., 14:11

A Kopaszi-gát hódja A Kopaszi-gát hódja

Újpesten már korábban is látták, most Újbudán is megjelentek a lapos farkú gátépítők.

2014. március 31., 11:32

Ilyen lett a megújult Erzsébet tér és Baross tér - 14 érdekes cikk

Budapest Kié lesz végül az Erzsébet tér? (index - cím) Ilyen lett a megújult Baross tér (index - cím) Metróval Gödöllőre, kisföldalattival a Várba? Budapest legvadabb metróálmai  (index) Járd be te is a 100 éves Kelenföldi Hőerőművet (bp erőmű) Miért parkolnak autók a Piarista köz gyönyörű burkolatán? (figyi áron - kép) BME Szakmarathon a Cool Budapestről (szakmarathon) Ezért irtja a BKV a szép virágszőnyeget (velvet) Van bérletetek? Nem érvényes a négyes metróra! (cink) Négyes metró világítástechnikai szempontból (vakablakom) Itt az új Erzsébet tér honlapja.

2013. december 2., 14:23

4+1 szellempláza Budapesten. Egyik kong az ürességtől, a másik ki se nyitott, már bezárt, a harmadikban kísértetek tanyáznak

A budapesti szellemplázák persze nem olyanok, mint a klasszikus kínaiak, amelyeknek fotói évente kétszer körbejárják a Földet, és minden kanyarban minden blognak hoznak pár tízezer kattintást (hisz annyira megdöbbentő kihaltnak látni azokat a díszleteket, amelyek közt minden nap megfordulunk hömpölygő tömeget alkotva). A mi szellemplázáink többsége ugyanis csak annyira halott, mint a Gyalog Galopp öregembere.