Ödön
1 °C
11 °C

Ismét tilosban parkolt a Fenevad

2012.07.04. 18:27

Két héttel azután, hogy nyilvánosságra került a Fürst György lekerékbilincselt Rolls-Royce Phantomjáról készült fénykép, újabb tilosban parkoláson kapták a Centrum Parkolási Kft. volt igazgatójának autóját. Kolpali nevű olvasónk ezúttal az Andrássy úton, az Operaház előtt fényképezte le július 4-én, szerdán Fürst BEAST-01 (fenevad) forgalmi rendszámú gépkocsiját, amely a várakozni tilos tábla hatálya alatt várakozik, ráadásul a kocsi eleje belelóg az útburkolati jellel jelzett taximegállóba.

rr
Fotó: Kolpali / olvasónk

Fürst mattfekete autója legutóbb június 12-én került fel az Index Parkolási szégyenfalára. Akkor kerékbilincset is tettek rá, és a kerületi közterület-felügyelet állítólag fel is jelentette a sofőrt, mert nem volt behajtási engedélye a belvárosi területre.

op

Fürstöt, a Terézváros volt szocialista alpolgármesterét a Magyar Nemzet információi szerint a belvárosban már hatszor büntették meg tilosban parkolás miatt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?