DNS-e buktathatja le P. László tettestársát

2012.07.20. 08:08 Módosítva: 2012.07.20. 08:41

P. László hiába állítja, hogy egyedül ölte meg Bándy Katát, a Blikk úgy tudja, hogy a helyszínelők más eredményre jutottak.

A lap értesülései szerint a holttesten egy másik férfi DNS-ét is megtalálták, ez alapján a tettestárs rokona P. Lászlónak.

„Nem maradhat elvarratlan szál. Rövid időn belül pont kerülhet az ügy végére. A rövid idő pedig nálam nem heteket, hónapokat jelent” – mondta a Blikknek Angyal Miklós alezredes, aki a Bándy-gyilkosság helyszíni és halottszemléjét vezette.

A rendőrség vasárnap fogta el P. Lászlót. Eddigi vallomásai szerint nem ismerte korábbról Bándy Katát, egyszerűen megtetszett neki, a gyilkosságot szexuális indíttatásból követte el. Második kihallgatásán arról beszélt, két liter bort ivott meg, és szintetikus kábítószert is fogyasztott Bándy Kata meggyilkolásának napján. Sólymos Sára kirendelt védő szerint védence azt vallotta, hogy egyedül követte el a gyilkosságot, és mostanra tudatosult benne, milyen szörnyű bűncselekményt követett el.

A rendőrség P. beismerő vallomása ellenére tovább nyomoz, bár azt mondta, egyedül követte el, „egyedül viszi el a balhét”. Anyja ezzel kapcsolatban hitetlenkedik: „nem tudom, kit véd ezzel”.

Bándy Kata temetése hétfőn lesz Szekszárdon. A budapesti Szent István-bazilikánál megemlékezést és virrasztást tartanak a meggyilkolt lány emlékére szombaton este hét óra és éjfél között.

Kelebiai riportunkat itt olvashatja el>>>

A gyilkosság kriminológiai háttere>>>

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport