Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megöltek egy 16 éves lányt Szigetszentmiklóson

2013.04.12. 11:24 Módosítva: 2013-04-12 15:15:24

Emberölés miatt nyomoz a Pest megyei rendőrség a 31 éves T. Zoltán ellen, közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság. A rendőrség szerint a szigetszentmiklósi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szerda kora este meggyilkolt egy 16 éves helyi lányt. A férfit őrizetbe vették, kihallgatták, majd később a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Kállai Gábor ügyészségi szóvivő az MTI-nek elmondta: a rendelkezésre álló adatok szerint T. Zoltán szerda este találkozóra hívta a 16 éves hallássérült Dominikát a halászteleki Duna-partra, ahol tisztázatlan okból brutálisan bántalmazta, majd megfojtotta a lányt.

A Facebookon csütörtökön még segítséget kértek egy szerdán eltűnt, 16 éves szigetszentmiklósi lány kereséséhez. A Velvetnek a rendőrség megerősítette, hogy keresik a lányt, de akkor még közigazgatási eljárás keretében folyt az eljárás. A facebookos felhívás ma már nem elérhető. Úgy lehetett tudni, hogy a halásztelki Aldi előtt vitte el a lányt valaki.