Most Szél Bernadett olvasott be durván

2013.10.28. 16:18

Az LMP megindította kampányát, Bajnaitól Gyurcsányon át Orbánig mindenkinek nekiment. Új botrányok híján régi lemezek pörögnek a Parlamentben: a képviselők a földpályázatokkal, a Munka Törvényével és a bajai kamuvideóval próbálják sarokba szorítani ellenfeleiket.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ki lesz a munkáltatója a vasútnál dolgozó közmunkásoknak, a MÁV vagy az állam? - teszi fel "kínos" kérdését Tukacs István, aki szerint előbbi esetben "eltűnnek" a közfoglalkoztatotti státuszból a közmunkások, és így tovább "kozmetikázhatják a legendásan hiteles" kormányzati foglalkoztatási adatokat. Cséfalvay Zoltán a szocialista képviselőnek azt mondja, a legfontosabb az, hogy a közmunkásoknak télen is legyen munkája. 

  • Ez a rezsiharc nem hagyja aludni a fiúkat. A napokban megírtam, hogy
    hogyan áll a meccs, hasonló eredmény jött ki, mint Hollandiában.

  • Tukacs képviselő azt firtatja, hogy miként alkalmazhat közmunkásokat a MÁV, ha felvesz valakit, miért nem rendes munkásként veszi fel, hogyan teheti meg egy állami vállalat, hogy nem szakirányú képzést is ad nekik. Cséfalvay szerint ez OK.

  • Már csak a kérdések vannak hátra, ezeknek még az eddigiekhez képest is kisebb a jelentősége a Nemzeti Együttműködés Rendszerében. Nem tudom, mennyivel kerültünk előrébb a mai parlamenti ülésen. Bizisten, ha az index nem kér fel tudósításra (köszönöm a lehetőséget!), akkor inkább mentem volna Esztergomba. Én leszek az ellenzék közös jelöltje Esztergom és Dorog környékén. Ha valaki tud ebben segíteni, meghálálom. Köszönöm a figyelmet!

    https://www.facebook.com/szilagyilaszlopm

  • Vége a mai közvetítésnek is. Búcsúzóul masniba kötve adjuk át önöknek a ma hiányzó Németh Lászlóné fejlesztési miniszter pénteki halaszthatatlan közfeladatáról készült videót:

  • Köszi a videót, Gergő! Bitay Márton Örs pedig visszaküldte az LMP-nek a Szél Bernadettől kapott, kishantosi bioételekből összeállított ajándékkosarát, én ezzel a hírrel búcsúzom. Jövő héten ugyanitt!