2024. június 20. 15:00
Szlovénia
Szerbia
Fussballaréna München II. forduló
2024. június 20. 18:00
Dánia
Anglia
Frankfurt Arena II. forduló
2024. június 20. 21:00
Spanyolország
Olaszország

Meztelen holttestet találtak a Blahánál

2013.11.23. 13:49 Módosítva: 2013.11.23. 20:09

Meztelen holttestet találtak a Blaha Lujza térnél, a Rákóczi úton. Egyik olvasónk szerint nagyjából fél tizenkettő óta feküdt a holttest a 7-es busz megállójának közelében, az Osvát utca sarkán álló szálloda előtt, végül negyed három körül szállították el. A forgalmat elterelték a környéken. A helyszínelés kora délután befejeződött.

A rendőrség ügyeletese az Indexnek azt mondta, hogy a BRFK közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják a haláleset körülényeit, más kérdésünkre azonban nem válaszoltak. A közigazgatási hatósági eljárás arra utal, hogy a rendőrök nem gyilkosságra gyanakszanak.  

Az Osvát utca sarkán álló szálloda előtt találták a holttestet, végül negyed három körül szállították el.
Az Osvát utca sarkán álló szálloda előtt találták a holttestet, végül negyed három körül szállították el.
Fotó: Google Street View

A Velvet tudósítója a szállodával szemben lévő gyrosos tulajdonosától megtudta, a 34-40 év körüli férfi délelőtt 11 óra tájban ugrott vagy esett ki teljesen meztelenül. „Senki nem segített, mindenki fotózta telefonnal. Egy fiú ment oda később, aki fogta a fejét, akkor még élhetett. A szomszédos szállodából hoztak egy fehér lepedőt, amit ráterítettek. 20-30 perc volt mire kijött a mentő, nem tudni, ki hívta ki" – mondta.

Úgy tudni, a rendőrök előbb voltak a helyszínen, mint a mentők. A kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani, tudtuk meg az Országos Mentőszolgálattól. Mint elmondták, a segélyhívás beérkezésétől számított hatodik percben a helyszínen voltak.

A Velvet úgy tudja, hogy a magyar férfi még pénteken jelentkezett be a szállodába. Helyszíni információk szerint a férfi öngyilkos lett.

A 444 szerint a rendőrség egy ideig paravánokkal próbálta takarni az előbb takaróba, aztán fekete halottaszsákba helyezett holttestet.