11:00, November 26.
Tunézia 0
Ausztrália 1
al-Dzsanúb Stadion D csoport
14:00, November 26. ÉLŐ
Lengyelország 1
Szaúd-Arábia 0
Education City Stadion C csoport
17:00, November 26.
Franciaország 0
Dánia 0
974 Stadion D csoport
20:00, November 26.
Argentína 0
Mexikó 0

Meztelen holttestet találtak a Blahánál

2013.11.23. 13:49 Módosítva: 2013.11.23. 20:09

Meztelen holttestet találtak a Blaha Lujza térnél, a Rákóczi úton. Egyik olvasónk szerint nagyjából fél tizenkettő óta feküdt a holttest a 7-es busz megállójának közelében, az Osvát utca sarkán álló szálloda előtt, végül negyed három körül szállították el. A forgalmat elterelték a környéken. A helyszínelés kora délután befejeződött.

A rendőrség ügyeletese az Indexnek azt mondta, hogy a BRFK közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják a haláleset körülényeit, más kérdésünkre azonban nem válaszoltak. A közigazgatási hatósági eljárás arra utal, hogy a rendőrök nem gyilkosságra gyanakszanak.  

Az Osvát utca sarkán álló szálloda előtt találták a holttestet, végül negyed három körül szállították el.
Az Osvát utca sarkán álló szálloda előtt találták a holttestet, végül negyed három körül szállították el.
Fotó: Google Street View

A Velvet tudósítója a szállodával szemben lévő gyrosos tulajdonosától megtudta, a 34-40 év körüli férfi délelőtt 11 óra tájban ugrott vagy esett ki teljesen meztelenül. „Senki nem segített, mindenki fotózta telefonnal. Egy fiú ment oda később, aki fogta a fejét, akkor még élhetett. A szomszédos szállodából hoztak egy fehér lepedőt, amit ráterítettek. 20-30 perc volt mire kijött a mentő, nem tudni, ki hívta ki" – mondta.

Úgy tudni, a rendőrök előbb voltak a helyszínen, mint a mentők. A kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani, tudtuk meg az Országos Mentőszolgálattól. Mint elmondták, a segélyhívás beérkezésétől számított hatodik percben a helyszínen voltak.

A Velvet úgy tudja, hogy a magyar férfi még pénteken jelentkezett be a szállodába. Helyszíni információk szerint a férfi öngyilkos lett.

A 444 szerint a rendőrség egy ideig paravánokkal próbálta takarni az előbb takaróba, aztán fekete halottaszsákba helyezett holttestet.  • Hírek
  • Bankszámla