Frissítette a rendőrség VV Fanni körözését

2018.01.19. 13:19

A Blikk szúrta ki pénteken, hogy a rendőrség frissítette VV Fanni körözését, így most már új, az eddigitől eltérő fotóval található meg a police.hu nyilvános körözési listáján

A lap azt írja, vélhetően egy, az eltűnéséhez időben közelebb készült fotóról van szó, azt azonban pontosan nem tudni, hogy miért frissült a körözési lap. Ezzel kapcsolatban kerestük a rendőrséget, amint válaszolnak, frissítjük a cikket.

A nő holttestét továbbra sem találták meg, ezért a Bors szerint a rendőrség Németországból bérelt halottkereső kutyát, mert itthon nem volt ilyen kiképzésű kutya.

Novozánszki Fanni november 20-án tűnt el. A rendőrség december elején azt közölte a családdal, hogy a fiatal nőt megölték, de a holttest azóta sem került elő. A rendőrség az ügyben letartóztatta a dunaújvárosi B. Lászlót, aki emberöléssel gyanúsítanak.

A férfi nem tagadja, hogy eltűnése napján ő vitte ki a magatehetetlen nőt Duna-parti otthonából, de állítása szerint nem ő gyilkolta meg, ennél több pedig egyelőre nem derült ki, mert a férfi megtagadta a poligráfos hazugságvizsgálatot.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport