Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

A jeges rémület ült ki Tiborcz arcára, amikor meglátta a Hvg.hu kameráját

2018.03.08. 20:38

Csütörtökön védte meg szakdolgozatát Orbán Viktor veje a Károli Gáspár Református Egyetem jogi karán. A Hvg.hu munkatársa egy kérdéssel várta őt a vizsga után. Az eredményt mindenki megnézheti.

Az újságíró az Elios-ügyről kérdezte volna Tiborcz Istvánt, aki válasz helyett magára csapta a kisbusz tolóajtaját, majd elhajtatott a helyszínről, az újpesti Viola utcából.

Az Elios-bomba január 12-én robbant, amikor a világ egyik legfontosabb gazdasági lapjának tartott Wall Street Journal írta meg, hogy az EU csalás elleni hivatala, az OLAF Tiborczék összes uniós pénzből finanszírozott közbeszerzését gyanúsnak tartja. Azt javasolták az Európai Bizottságnak, hogy az Eliosnál landolt teljes összeget, vagyis nagyjából 12 milliárd forintot kérje vissza a magyar kormánytól.

A kormány és a Fidesz több stratégiát is kipróbált, hogy hogyan lehetne megbirkózni a Tiborcz-üggyel. Miután egyik sem működött, hallgatásba burkolóztak, Tiborcz István is kerüli a nyilvánosságot. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek