Elfogták az 1-es villamoson injekciós tűvel szúró férfit

2018.09.29. 09:15

Ahogy arról beszámoltunk, tűvel szúrt meg egy férfi egy négygyermekes anyát az 1-es villamoson, a nő azóta orvosról orvosra jár. A 44 éves nő szeptember 10-én utazott az 1-es villamoson, a Kacsóh Pongrác úti megállóban egy fiatal férfi szállt fel, furcsa állapotban. A nő pár perccel később egy kis szúrást érzett a combjánál. Először fel sem fogta, mi történt, aztán a férfi markában meglátta a fecskendőt. Mire felocsúdott, a férfi már a villamos közepén járt, majd le is szállt.

A rendőrség hivatalból indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feltételezett elkövetőről, a 30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas férfiról egy fotót is kiadott a rendőrség, majd most azt írják, sikerült elfogni a feltételezett elkövetőt.

A járőrök a 29 éves budapesti S. Kálmánt szeptember 29-én 0 óra 22 perckor a zuglói polgárőrökkel együtt elfogták, a rendőrök a férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit garázdaság vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki., írják.

Többször írtunk arról, hogy a Hős utcánál, a Népligetnél és környékén nagyon sok probléma akad az olcsó drogoktól beállt emberek miatt. Emiatt már a villamosvezetők is tiltakoztak, a rendőrség pedig razziákat tartott, de a Terrorelhárítási Központ közelében is árulják a lónyugtatóval befújt dohányt.