Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogták az 1-es villamoson injekciós tűvel szúró férfit

2018.09.29. 09:15

Ahogy arról beszámoltunk, tűvel szúrt meg egy férfi egy négygyermekes anyát az 1-es villamoson, a nő azóta orvosról orvosra jár. A 44 éves nő szeptember 10-én utazott az 1-es villamoson, a Kacsóh Pongrác úti megállóban egy fiatal férfi szállt fel, furcsa állapotban. A nő pár perccel később egy kis szúrást érzett a combjánál. Először fel sem fogta, mi történt, aztán a férfi markában meglátta a fecskendőt. Mire felocsúdott, a férfi már a villamos közepén járt, majd le is szállt.

A rendőrség hivatalból indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feltételezett elkövetőről, a 30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas férfiról egy fotót is kiadott a rendőrség, majd most azt írják, sikerült elfogni a feltételezett elkövetőt.

A járőrök a 29 éves budapesti S. Kálmánt szeptember 29-én 0 óra 22 perckor a zuglói polgárőrökkel együtt elfogták, a rendőrök a férfit előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A BRFK XIV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit garázdaság vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki., írják.

Többször írtunk arról, hogy a Hős utcánál, a Népligetnél és környékén nagyon sok probléma akad az olcsó drogoktól beállt emberek miatt. Emiatt már a villamosvezetők is tiltakoztak, a rendőrség pedig razziákat tartott, de a Terrorelhárítási Központ közelében is árulják a lónyugtatóval befújt dohányt.