Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Blikk: Nem erőszakolt a soroksári nő gyilkosa

2018.10.04. 05:45

Gyurik Krisztinát bestiális támadója az igazságügyi orvos szakértő megállapítása szerint nem erőszakolta meg - írja a Blikk a gyanúsított védőjére, Lichy Józsefre hivatkozva.

A lapnak Lichy, aki áttanulmányozta az iratanyagokat, elmondta: az igazságügyi szakértő ezen megállapítása rengeteg kérdést felvet az üggyel kapcsolatban. "Eddig ugyanis az indíték egyértelműen a szexuális erőszak volt, így azonban ez a továbbiakban már nem igaz" – közölte az ügyvéd.

A Blikk úgy tudja, az édesanya holttestén több helyen is megtalálták az elkövető vérét és izzadságát, ondót azonban nem ott, hanem az áldozat egy személyes holmiján találtak. Gyilkosa áldozatát lemeztelenítette, ruhái a mai napig nem kerültek elő. Mobiltelefonját öt év után egy börtönletétben találták meg a nyomozók.

Az áldozat férje, Kardos Lajos megdöbbent, amikor értesült róla, hogy a gyilkosság előtt vélhetően nem történt nemi erőszak. "Kértem a rendőrségtől az orvos szakértői papírokat, de nekem nem adták oda. Amennyiben valóban nem erőszakolta meg a támadója Krisztit, ez egy pici megnyugvást jelentene nekem, hisz akkor legalább azt a borzalmat nem kellett átélnie szegénynek" – mondta a Blikknek Kardos.

Az  üggyel kapcsolatos legutolsó hír, hogy kihallgatása során megtagadta a vallomást  R. Szilveszter . A férfi azzal védekezett, hogy látta, hogy a futónőt egy másik férfi bántalmazza, és a DNS-e is úgy került a helyszínre, hogy próbálta védeni a nőt, közben pedig megsérült.