Kovács Zoltán exkormányszóvivő lett a Nimród vadászmagazin főszerkesztője

2019.06.27. 14:38

Kovács Zoltán exkormányszóvivő, nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár, a 2021-es magyarországi vadászati világkiállítás kormánybiztosa lett a magyar vadászati szaklap, a Nimród főszerkesztője, közölte honlapján a Magyar Vadászati Védegylet. Azt írták, az elnökség június 26-án tartott ülésén döntött erről. Kovács 2021. december 31-ig viszi a posztot, a kiadói teendőket addig az Egy a Természettel Nonprofit Kft. - ez egy 100 százalékban állami cég - látja el. 

A közlemény azzal folytatódik, hogy a Védegylet megköszöni Zoltán Attila munkáját, aki "három évtizedes odaadó főszerkesztői munkájával jelentősen hozzájárult a több mint 100 éves múltra visszatekintő Nimród magazin magas szakmai színvonalához, sokszínűségéhez és kiemelkedő minőségéhez."

A főszerkesztőváltást ebben a cikkben jósoltuk meg. Az akkori cikkből kiderül, hogy nem a Nimród kezdeményezte a dolgot, Kovácsék gyakorlatilag bejelentkeztek a posztra, mert szeretnének „egy színvonalas, a 2021-ben esedékes vadászati világkiállítás célját szolgáló vadászújságot működtetni ebben a két évben”.

A tervezett vadászati világkiállításra öntött pénzekről  itt írtunk bővebben, a Nimród egyik legjobb anyagára pedigitt hívta fel kollégánk olvasóink figyelmét.