Dílerért mentek, orvvadászokat fogtak Siófokon

2020.09.17. 21:25

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt folytattak házkutatást egy zalai ingatlanban. Illegális lőfegyvereket, távollátó optikát, hangtompítót, lőszereket, vadászathoz használt további eszközöket és vadtrófeákat találtak.

A 49 éves helyi lakost és 31 éves tabi társát Siófokon vették őrizetbe. A páros fiatalabb tagját orvvadászat bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Az orvvadászat mellett lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésével is gyanúsított társát szintén kihallgatták, majd kezdeményezték a letartóztatását.

Szemtanúk szerint az idősebb férfi, a fegyverek birtokosa és fiatalabb társa az elmúlt hetekben több alkalommal együtt, engedély nélkül vadászott Zics és Kapoly között.

A hír nem szól róla, és a mellékleteként közzétett képről sem állapítható meg, hogy a házilag barkácsolt fegyverrel, a légpuskákkal vagy más eszközzel vadásztak.

orvvadász
Fotó: Police.hu
Kapcsolódó

Fegyveres rablás, autós üldözés, lövöldözés – akciófilm helyett Sopron egyik őszi estéje

A rendőrségre szeptember 6-án érkezett bejelentés arról, hogy két férfit megtámadtak Sopron belvárosában.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek