Erik, Alexandra
EUR 382,94 Ft
USD 364,06 Ft
9 °C
23 °C

Beismerő vallomást tett a fehérvári fegyveres rabló

2021.01.26. 13:47

Mint azt megírtuk, tegnap reggel egy férfi egy székesfehérvári autóalkatrész-szaküzlet parkolójában a kezében tartott, fegyvernek látszó tárggyal kényszerítette a vezetőt, hogy adja át neki a széfben található készpénzt. Az üzletben lévőket felszólította, hogy menjenek az eladótérbe, és felfelé leadott egy lövést. A trezort a sértett nem tudta kinyitni, mivel annak kulcsával nem rendelkezett, de az elkövetőnek néhány ezer forint készpénzt egy alkalmazott átadott.

A támadó a sértettel együtt, annak autójával a helyszínről elmenekült, majd megállásra és pénztárcája átadására szólította fel a járművezetőt. A férfi ennek eleget tett, és a rabló figyelmetlenségét kihasználva, az autó slusszkulcsával együtt elfutott a helyszínről.

N3914155 0
Fotó: Police.hu

A rendőrség és a TEK műveleti egységei hajtóvadászatba kezdtek, és a kapott személyleírás alapján két férfit előállítottak. Egyikükről kiderült, hogy nincs köze a támadáshoz. A másik, 34 éves férfi kihallgatásakor beismerte a rablást. Az is kiderült, hogy a rabló a helyszínre egy fekete színű autóval érkezett, amelyre egy másik gépjárműre érvényes rendszámot szerelt.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek