Szájer József eltűnt a címzetes egyetemi tanárok közül

2021.02.07. 08:56

A brüsszeli szexbotrányba belebukott, fideszes európai parlamenti képviselő, Szájer József számos címétől volt kénytelen megválni, de a címzetes egyetemi tanári kinevezése a botrány kitörése után is megmaradt a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen  írja az mfor.hu.

Kapcsolódó

Már csak egy tisztség maradt, amelyről Szájer József nem mondott le

Címzetes oktató a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.

Szájer József neve egészen mostanáig szerepelt az intézmény címzetes egyetemi tanárai között, a friss listán azonban már nincs ott a neve. Vagyis ezek alapján Szájer már nem címzetes egyetemi tanára az egyetemnek.

Kapcsolódó

Ahogy azt már megírtuk korábban, tavaly novemberben Szájer József 24 másik férfival egy brüsszeli orgián vett részt, amelyen a koronavírus-járvány miatt elrendelt gyülekezési korlátozások megszegése miatt rajtaütött a belga rendőrség. A fideszes EP-képviselő az ereszcsatornán menekült, de elkapták, a hátizsákjában drogot találtak. Minden politikai tisztségéről lemondott, a botrány kirobbanása után pedig kilépett a Fideszből is.

Kapcsolódó

Szájer József címzetes egyetemi tanári kinevezésének megszűnéséről elsőként a Magyar Narancs számolt be 2021. január 29-én az egyetem tájékoztatása alapján.