A Momentum Hadházy Ákost indítja képviselőjelöltként Zuglóban

2021.02.15. 14:18
Hadházy Ákos saját körzetében, Szekszárdon, az MSZP-s Harangozó Tamás indulását támogatja.

Ha Magyarországnak van a korrupció elleni harcában védőszentje, akkor az Hadházy Ákos

– mondta Fekete-Győr András, a Momentum elnöke a Bosnyák téren. A párt Hadházy Ákost indítja egyéni képviselőjelöltként Zuglóban az előválasztáson. 

NEKÜNK NEM FÉR BELE, HOGY az ÖNÖK ADÓFORINTJAIT ELLOPJUK, ZSEBRE TEGYÜK. AZÉRT FIZETÜNK BE A KÖZÖSBE, HOGY LEGYEN MINDEN MAGYARNAK JÓ KÓRHÁZA, JÓ ISKOLÁJA ÉS JÓL FIZETŐ MUNKAHELYE. HOGY LEGYENEK JÁRHATÓ UTAK, LEGYENEK JÓ BÖLCSŐDÉK, ORVOSAINK, NŐVÉREINK 

– mondta a Momentum elnöke. Hozzátette: 

AMIKOR KORMÁNYRA KERÜLÜNK, AKKOR TÉNYLEG ZÉRÓ TOLERANCIA LESZ A KORRUPCIÓVAL SZEMBEN. EBBEN PEDIG HADHÁZY ÁKOSRA FOGUNK SZÁMÍTANI

 – mondta. 

Kapcsolódó

Hadházy Ákos: A NER kedvenc magángépe a koronavírus-járvány alatt is repült Nizzába és a Maldív-szigetekre

Ez az a magánrepülőgép, amelyet Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor is használt már.

Hadházy Ákos szerint akkor nyerhet az ellenzék a választáson, ha az emberek elhiszik, hogy teljes változás jön 2022-ben.

Többre van szükség, mint egy kormányváltásra. Akkor nyerhetünk, ha nemcsak hallják tőlünk, hanem látják is rajtunk, hogy valóban másként fogunk tekinteni a korrupcióra.

Hadházy hozzátette: egy országgyűlési képviselőnek nem az a feladata, hogy afféle szuperpolgármesterként mondja meg, hol kell kátyúzni, vagy hogy kijárjon fejlesztési pénzeket. Egy országgyűlési képviselőnek az a feladata, hogy képviselje a választók politikai akaratát.

Hadházy szerint Zugló számtalanszor kinyilvánította akaratát. Egy olyan politikát, ami megalkuvás nélkül kiáll az ellen, amit Fidesz csinál – mondta. 

A független országgyűlési képviselő azért vállalta el a felkérést, mert örömmel támogatja Szekszárdon Harangozó Tamást, aki vetélytársa lehetne az ottani előválasztáson. A szocialista politikus 2018-ban visszalépett Hadházy javára. A független képviselő reményét fejezte ki, hogy 2022-ben Harangozó él a lehetőséggel.

Kapcsolódó

Hadházy Ákos gyanakszik a magyar engedélyre, amelyet az orosz vakcinára adott ki az OGYÉI

Az engedélyből hiányzik az ampullák azonosságának és hatóanyag-tartalmának a megjelölése is.