Hedvig
6 °C
15 °C

Életfogytiglant kértek Szilágyi István gyilkosára

2021.04.19. 13:45

Az Index beszámolt róla, hogy a rendőrség április elején lezárta a nyomozást a népszerű színész halálának ügyében, amelyet különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt indítottak az ötvenéves Sz. Péter ellen. A férfi a megalapozott gyanú szerint tavaly május 3-án reggel a XVII. kerületi otthonukban megölte nyolcvanhárom éves édesapját. 

Kapcsolódó
18+

Lezárult a nyomozás Szilágyi István megölésének ügyében

A szakértő szerint a színész fia beszámítható volt, amikor elkövette a bűncselekményt.

A rendőrök megállapították, hogy férfi az édesapját hét és nyolc óra között hosszú perceken keresztül bántalmazta, kalapáccsal többször fejbe verte, fojtogatta, megtaposta a mellkasát. Az idős férfi végül a többszörös koponyatörés és sorozatos bordatörés következtében a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A Fővárosi Főügyészség az Sz. Péterrel szemben különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt a mai napon (április 19-én) nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre a Blikk információ szerint.

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság a vádlottat ítélje életfogytig tartó fegyházbüntetésre, illetve tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport