Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Stefánia
2 °C
9 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Tizenkét év fegyházat kapott a balatonszemesi apagyilkos

2021.11.25. 18:58

Nem jogerősen tizenkét év fegyházbüntetésre ítélte a Kaposvári Törvényszék azt a férfit, aki még idén januárban Balatonszemesen különös kegyetlenséggel megölte édesapját – tájékoztatta az MTI-t a bíróság.

Az egy háztartásban élő, rendszeresen alkoholizáló apa és fia még január 18-án vesztett össze. A sértett ekkor ököllel ütötte meg a fiát, majd egy kalapáccsal a kézfejére sújtott.

A vádlott a szerszámot kiverte apja kezéből, ezután a kalapáccsal és egy baltával is többször fejbe vágta. Bár az áldozat már az első ütés után megrogyott, fia nem állt meg, és egy késsel elvágta édesapja nyakát.

A két férfi kapcsolata régóta rossz volt: amikor a vádlott még gyermek volt, az apja többször megverte, miután felnőtt, kölcsönösen bántalmazták egymást.

A vádlott a bűncselekmény elkövetését beismerte, lemondott a tárgyaláshoz való jogáról, az ítéletet ő és védője is tudomásul vette. Az ügyészség viszont súlyosításért fellebbezett, így a Pécsi Ítélőtáblán folytatódik majd az ügy.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport