Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Mészárlást rendezhetett a Kiskunhalas környékén elszökött fekete párduc

2022.01.03. 17:45

Kiskunfélegyházán rendezhetett mészárlást az a fekete párduc, amelyet korábban Kiskunhalas környékén kóborolva fedeztek fel – számolt be egy helyi gazdára hivatkozva a Blikk.

A gazda egy helyi Facebook-csoportban tett közzé képeket báránytetemekről, amelyeket egy titokzatos ragadozó ölt le, szám szerint nyolcat. A helyiek úgy tudják, a szökött fekete párduc volt a tettes, amelyet már hosszú ideje hiába keresnek a hatóságok.

Mindenki vigyázzon az állataira, mert nálunk reggelre Szabó-hegy 2-es dűlő legvégén mészárlás történt! Nyolc állatot tépett szét egyelőre nem tudni, micsoda! Hatóságok értesítve, és keresik, mi lehetett

 – olvasható a bejegyzésben.

Korábban az Index is több cikkben beszámolt arról, hogy egy fekete párduc ólálkodik Kiskunhalas közelében, amelyet Kecskeméten láttak legutóbb. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan honnan szökhetett meg a ragadozó, Veprik Róbert, a Szegedi Vadaspark igazgatója korábban azt mondta, elképzelhető, hogy magántartótól szökött el az állat, és ha így van, akkor illegálisan tarthatták.

(via Blikk)

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek