Galambos Lajos elvált a feleségétől

BP-nek-2020-7
2022.01.29. 07:00
Kapcsolatuk 2015-ben került mélypontra, amikor a zenész ellen nyomozás indult víz-, gáz- és áramlopás miatt.

Bekövetkezett, amire egy ideje már számítani lehetett, véget ért Galambos Lajos házassága. A Blikk szerint a bíróság a napokban bontotta fel hivatalosan a házasságot, amit egy, a családhoz közel álló forrás is megerősített

A házaspárnak korábban már sikerült megegyeznie a több száz milliós családi vagyon elosztásárról is, cégekről, ingatlanokról és az ingóságokról, és Galambos Lajos mintegy százmilliós nagyságrendben kifizette gyermekei édesanyját is.

A zenész ritkán beszélt a házasságáról, ami nem meglepő annak fényében, hogy a pár már hosszú évek óta külön is él.

Boglárka ráadásul egy ideje már nem viseli a karikagyűrűjét, mint később kiderült, beolvasztatták.

Galambos Lajos az utóbbi időben a boldogasszonypusztai tó partján élt, csupán pár száz méterre a volt felesége lakhelyétől, de szinte semmilyen kapcsolat nem volt már köztük.

A mulatós zenész és feleségének házassága még 1998-ban kezdődött, és három gyermekük született, Boglárka, István és Lajos. Kapcsolatuk 2015-ben került mélypontra, amikor a zenész ellen nyomozás indult víz-, gáz- és áramlopás miatt. Az eljárás során Boglárka másodrendű vádlott volt, ám végül felmentették.

Mint ahogyan korábban beszámoltunk róla, Galambos Lajost a bíróság végül közműcsalás miatt 2 év 10 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

A muzsikus az ítéletet követő időszakban elmondása szerint több fenyegető üzenetet is kapott az ügyvédjével együtt. Galambos Lajos tavaly ősszel még az Index vendégeként arról mesélt, hogyan élte meg az ítéletet.

(Borítókép: Galambos Lajos. Fotó: Bodnár Patrícia / Index)