2024. június 21. 15:00
Szlovákia
Ukrajna
Düsseldorf Arena II. forduló
2024. június 21. 18:00
Lengyelország
Ausztria
Olympiastadion II. forduló
2024. június 21. 21:00
Hollandia
Franciaország

Késsel támadt volt élettársára egy 44 éves férfi Vecsésen

2023.02.01. 13:58
Emberölés kísérlete és felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntette miatt számoltatták el a Pest vármegyei rendőrök azt a férfit, aki életveszélyes sérüléseket okozott a volt párjának.

A rendőrség szerint az élettársak kapcsolata az együtt töltött évek alatt mindvégig konfliktusokkal volt tele, a férfi rendszeresen bántalmazta párját mind fizikálisan, mind verbálisan. A gyanúsított 2023. január 22-én volt élettársának üzent egy közös ismerősükön keresztül, hogy beszélni akar vele. Előrebocsátotta:

ha a nő a kérésnek nem tesz eleget, felkeresi és szétszurkálja, mondván, hogy neki már nincs vesztenivalója.

Az asszony a férfi által megszabott egynapos határidőben nem reagált az üzenetre. A gyanúsított másnap reggel elment a nő vecsési otthonához, betört a házba, majd veszekedni és dulakodni kezdtek a nővel, amikor a férfi kést rántott és megszúrta áldozatát.

A sérült asszonynak sikerült kimenekülnie a házból, a szomszédoktól segítséget kért, eközben pedig a támadója elmenekült a helyszínről.

A mentők a megszúrt asszonyt életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.

A pest vármegyei nyomozók a bejelentés után elfogatóparancsot adtak ki a férfi ellen. Két napon át keresték, mire 2023. január 25-én egy budapesti lakás mellékhelyiségében bujkálva megtalálták. Nem hagytak esélyt a menekülésre, azonnal megbilincselték. 

G. Zoltán a kihallgatásán a gyanúsítás ellen panaszt tett, csak részben ismerte be a cselekmény elkövetését. Azt, hogy ölési szándéka lett volna, tagadta: beszámolóját azzal zárta az őt kihallgató nyomozónak, hogy a volt párját még mindig nagyon szereti.

Az azóta letartóztatásban lévő 44 éves férfivel szemben a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya előre kitervelten elkövetett emberölés bűntette kísérletének, valamint felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a büntetőeljárást – írta a police.hu.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport