Elfogták a csornai gyilkosság miatt körözött férfit

2023.04.03. 15:51

Ahogy arról az Index is beszámolt: holtan találtak egy 39 éves férfit április 2-án 15 óra 45 perc körül Csornán, egy lakótelepi lakásban. A rendőrség emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. Egy debreceni férfi után indítottak hajtóvadászatot hétfő reggel. 

A rendőrség közlése szerint bejelentés érkezett hozzájuk április 3-án 14 óra 15 perckor, miszerint a keresett férfi Miskolcon, a Vologda városrészben lévő kutyafuttatóban tartózkodik.

A helyszínre érkező egyenruhások megkísérelték elfogni a körözött személyt, aki a rendőröket meglátva egy kést vett elő, és öngyilkossági szándékkal több alkalommal megszúrta magát.

A 21 éves fiatalembert a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen ellátták, és kórházba vitték. Őrizetbe vétele érdekében a rendőrség a szükséges intézkedéseket megteszi.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.