Borkai Zsolt megnevezte azt a politikust, aki kirobbanthatta a 2019-es botrányt

2023.06.11. 10:00
Borkai Zsolt korábbi győri polgármester egy interjúban elmondta, hogy ki állhatott a 2019-es botrány mögött. Reagált az érintett politikus.

A volt győri polgármester, Borkai Zsolt a 2019-es szexbotrány után megnyerte az önkormányzati választást, majd lemondott pozíciójáról. A politikus 2024-ben független jelöltként indul a tisztségért.

Borkai Zsolt az ATV Heti Napló című műsorának adott interjúban kijelentette, bizonyítéka nincs rá, de úgy gondolja, hogy a Demokratikus Koalíció szombathelyi politikusa, Czeglédy Csaba állhat a botrány kirobbantása mögött.

Czeglédy Csaba: Senki nem gondolhatja komolyan

Czeglédy Csaba korábban többször is hangsúlyozta, nem ő az „ördög ügyvédje”, Facebook-posztjában reagált Borkai Zsolt szavaira is.

A DK-s politikus kifejtette, Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója „a botrány kirobbanásának kezdete előtt egy nappal már pontosan tudta, milyen tartalmú dolgok fognak megjelenni, még a narratívát is ismerte”.

Azt senki nem gondolhatja komolyan, hogy Kubatov tőlem tudta, mi fog Borkai és haverjai nyakába zúdulni. Borkai sem gondolja így. Ezért aztán nem rajtam áll bosszút, hanem a volt fideszes haverjain. A visszavágás része, hogy elindul jövőre a polgármester-választáson, megkeserítve azok életét, akik elárulták és cserben hagyták

– fogalmazott Czeglédy Csaba.