Kisebb földrengést okoztak a Balaton Sound fesztiválozói

2023.07.02. 16:40
Akkorát buliztak a Balaton Sound résztvevői a fesztivál utolsó napján, hogy abba még a föld is belerengett. Méghozzá szó szerint, ugyanis a tihanyi állomáson erős szeizmológiai jeleket rögzítettek.

Ismét megmozgatták a talajt a Heineken Balaton Soundon fesztiválozók. A Dimitri Vegas & Like Mike szombat esti koncertje okozta a legnagyobb földrengést aznap.

Erről az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium Facebook-oldalán számoltak be. Bejegyzésükben a tihanyi állomásuk regisztrátumának ábráját is megosztották, amelyen jól látszik, hogy mekkora talajmozgást okoztak a fesztiválozók.

Mint arról helyszíni riport formájában az Index is beszámolt, remekül startolt a 15. Heineken Balaton Sound június 28-án. Szerdán Hardwell volt a nagyszínpados headliner, aki a fellépése előtt még egy rövid interjút is adott az Indexnek, csütörtökön pedig az Ofenbach DJ-párost követően Tiëstóval bulizhatott együtt a közönség.

Péntek este Armin van Buuren volt a Balaton Sound nagyszínpadának headlinere. A holland szupersztár-DJ-t a fellépés előtt sikerült elkapnia az Indexnek egy villáminterjúra, amelyben van Buuren elsősorban az új lemezéről beszélt, és arról, mi vezetett odáig, hogy több szempontból is megváltozzon az élete.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport