18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Őrizetbe vették az albertirsai férfit, aki megölte a feleségét és közös kislányukat

2023.07.02. 15:24
Őrizetbe vették azt az albertirsai férfit, aki szombat délután magára hívta a rendőrséget, miután megölte a feleségét és közös kislányukat. A férfit több ember sérelmére elkövetett emberöléssel gyanúsítják.

Csaknem 12 órán át keresztül helyszíneltek a rendőrök az albertirsai gyilkosság helyszínén. A rendőrségi tájékoztatás szerint a helyszínelők lépéséről lépésre haladva vizsgálták át a tetthelyet, bizonyítékokat gyűjtöttek, nyomokat rögzítettek – közölte honlapján a rendőrség.

Mint megírtuk, 2023. július 1-jén kora délután érkezett bejelentés a 112-es segélyhívóra, amelyben egy férfi közölte: megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A helyszínre riasztott egységek egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak az albertirsai címen.

A rendőrség vasárnapi közleménye szerint a férfit kórházba vitték, könnyű sérüléseit ellátták, majd kihallgatásra vitték. A nyomozók azzal gyanúsítják, hogy 2023. június 30-án késő este megölte 33 éves feleségét és 2,5 éves, közös kislányukat. N. Arnold nem tett vallomást.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya az őrizetbe vett férfi ellen több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezik letartóztatását – áll a közleményben.