18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Megrázó részletek derültek ki a tápiószelei késelésről

2023.08.22. 07:19
Több mint egytucatszor szúrhatta meg 58 éves öccsét a tápiószelei férfi, akihez szombat este riasztották a rendőrséget. A két férfi régóta rossz viszonyban volt, mégis együtt éltek az áldozat 11 éves kisfiával. A gyermek végignézhette, amint a szóváltás tragédiába torkollott. Majd véres ruhában, sokkos állapotban szaladt át a szomszédokhoz, miközben azt kiabálta, hogy nagybátyja vele is végezni akart.

Mint megírtuk, mindennaposak voltak a veszekedések aközött a testvérpár között, amelynek egyik tagja szombat éjjel egy konyhakéssel több alkalommal megszúrta a testvérét. Az 58 éves férfi azonnal belehalt a sérüléseibe. Az elkövető bezárkózott a kiérkező rendőrök elől, és többszöri felszólításra sem jött ki a házból, ezért a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységének intézkedését kérték, akik a férfit elfogták.

A gyanúsított a kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondása szerint az öccsével régóta tartó rossz viszonya, a pénzhiány és testvére alkoholista életmódja vezetett a tragédiához. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntettének gyanúja miatt folytatja az eljárást, kezdeményezték letartóztatását.

A tápiószelei ház bejáratát azóta rendőrségi pecséttel zárták le. A két testvér évek óta rossz viszonyban volt, mégis együtt éltek itt az egyikük kisgyerekével. Az RTL Híradó információi szerint a tragédia estéjén mindketten ittak, majd vitatkozni kezdtek. A 60 éves férfi eközben kapta fel azt a konyhakést, amivel több mint egytucatszor szúrta meg 2 évvel fiatalabb öccsét, aki azonnal belehalt a sérüléseibe.

Mindezt végignézhette az áldozat 11 éves kisfia, aki véres ruhában szaladt ki az utcára, azt kiabálta, hogy a nagybátyja vele is végezni akart. A kisfiút a szomszédok próbálták megnyugtatni, aztán páran a házhoz mentek megnézni, hogy mi történt. A szomszéd bejelentése után a rendőrök pár perc alatt megérkeztek. A csatorna úgy tudja, hogy a TEK rátörte az ajtót a férfira. A késelő letartóztatásáról kedden dönthetnek.

Az RTL információ szerint az áldozat kisfia átmenetileg gyerekotthonba került.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.