Öngyilkos lett egy férfi Budapesten, a Mammutnál

Tragédia történt a Mammut mögötti piactér Lövőház utcai oldalán – írja a Bors. A Fény utcai piacon egy idős férfi a belső, nyitott lépcsőházon keresztül jutott fel a negyedik emeletre, ahonnan a mélybe ugrott, és meghalt. 

A tragédia helyszínét kordonnal kerítette el a rendőrség. Az öngyilkosság okai ismeretlenek.

A Mammutnál több hasonló eset is volt az utóbbi időben, ami már a bevásárlóközpont üzemeltetőit, illetve a helyi önkormányzatot is válaszlépésekre készítette.

Közleményt adott ki a piac

„2023. 08. 23-án délután fél kettő körül a piac egy munkatársa arra lett figyelmes, hogy egy idős férfi lépett be a piac emeleti üzemi területére. Ez a folyosó a többi szinthez hasonlóan védőkorláttal szegélyezett – írta közleményében a Fény utcai piac munkatársa. Hozzátette: 

A kolléga megszólította a férfit, aki válasz nélkül hirtelen a mélybe vetette magát.

„A piac biztonsági szolgálata azonnal értesítette a hatóságokat, a kiérkezett mentők azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Az eset mindenféle előjel nélkül, olyan hirtelen történt, hogy megakadályozni sem lehetett. A piac dolgozóit, bérlőit és kereskedőit megdöbbentették a történtek. Az elhunyt hozzátartozóinak őszinte részvétünket fejezzük ki!”.

Ha bajban van, vagy másért aggódik

Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat: +36-80-20-55-20

A Kapcsolj egyből projekt honlapja: https://www.kapcsoljegybol.hu

Magyar Lelki Elsősegély Szolgálatok (LESZ) segélyvonala: 116-123

Az Ifjúságért Mentálhigiénés Szövetség (IMSZ) a 137-000-s zöldszámon érhető el, hétköznapokon 17–21 óra között. Az IMSZ-ről bővebb információt itt talál: http://www.ifjusagi-lelkisegely.hu