Holttestet találtak a Megyeri hídnál

2023.08.31. 16:54
A Dunában sodródó holttestet találtak Budapesten, a Megyeri hídnál. A harmincöt év körüli férfi esetét közigazgatási eljárásban vizsgálja a rendőrség.

Egy, a Dunában sodródó holttestet találtak Budapesten, a Megyeri hídnál – írja a kékvillogó.hu. A helyszínről származó információk alapján egy harmincöt év körüli férfi holttestét emelték ki a folyóból.

A BRFK sajtóosztálya azt közölte, hogy nem merült fel idegenkezűség gyanúja, és a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

Egy 56 éves vállalkozó testét emelték ki a Dunából néhány hete

Az utóbbi hetekben nem ez volt az egyetlen holttest, amelyre a Dunában találtak rá. Augusztus 8-án egy úszó holttestre lettek figyelmesek a vízi rendőrök Budapesten, a XI. kerületben található Kopaszi-gátnál. A rendőrség tájékoztatása szerint az elhunyt férfi körülbelül 176-180 centiméter magas, barna szemű, őszesbarna hajú. 

Később kiderült róla, hogy a  budapesti éjszakai élet népszerű figurája volt. A különböző beszámolók szerint az 56 éves vállalkozó rendkívüli jómódban élt, és a depresszió jelét sosem mutatta. Sokan értetlenül álltak a férfi halála előtt.