Kocsis Máté: Épelméjű ember ilyet nem csinál, magyarázatot várunk a svédektől

Frakcióülést tartott a Fidesz-KDNP

Élő
DSC6104

A legfontosabbak

2023. szeptember 21., 13:47
Kocsis Máté marad a frakcióvezető
új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A kormánypártok kétnapos esztergomi frakcióülésén a Magyar Nemzet információja szerint Orbán Viktor kijelentette, hogy az idei évnek hatalmas tétje van,

    ugyanis a Soros-birodalom, megerősítve a kormányzó amerikai demokratákkal, Góliátként indít támadást az európai országok többségében a jobboldali média és sokszor pénz nélkül politizáló lelkes nemzeti pártok ellen.

    A miniszterelnök hozzátette, hogy látható, ahol ennek tétje van, Amerikában „Donald Trumpot egyenesen börtönbe akarják küldeni, nehogy veszélyeztesse Soros és a demokraták hatalmát”. Orbán Viktor azt is mondta: „a globalistáknak az Európai Bizottság és az amerikai elnök kell, az oda vezető úton pedig Magyarország a tüske a köröm alatt”, és ennek az az oka, hogy

    Európában ma Magyarország a legszabadabb ország.

    A Magyar Nemzet szerint a miniszterelnök azzal zárta beszédét, hogy a 2024-es európai parlamenti és önkormányzati választás tétje Magyarország szuverenitásának megőrzése.

  • A Fidesz és a KDNP esztergomi frakcióülése után Kocsis Máté, valamint Simicskó István frakcióvezetők tartanak sajtótájékoztatót. Köszöntjük olvasóinkat!