Két új járattal bővíti magyarországi kínálatát a Wizz Air

2023.10.05. 15:36
Két új, közvetlen járattal bővíti magyarországi kínálatát a Wizz Air, jelentette be csütörtökön a légitársaság.

November 14-től a Wizz Air skóciai járatai Edinburgh helyett Glasgow-ba repülnek Budapestről, decembertől pedig Róma is közvetlenül elérhető lesz a Debrecen Nemzetközi Repülőtérről – írta meg az Utazómajom.

„Róma egy sokak által régóta várt desztinációként jelenhet meg a Wizz Air debreceni kínálatában, így külön öröm számunka, hogy erről a járatindításról számolhatunk ma be. Az év elején körülbelül 250 000 utas elérését tűztük ki célul 2023-ra, melyhez, úgy gondolom, hogy a korábban bejelentett Hurghada, valamint Róma járatok nagyban hozzájárulnak majd” – mondta Király Tamás a Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Wizz Air októbertől több útvonalon is bővítette járatait: Budapestről hetente több gépet indítanak Abu-Dzabi, Hurghada, Madeira és Tenerife mellett Alicante, Madrid és Milánó felé.

Koppenhágába pedig október 1–29. között szerdán és vasárnap indítanak járatokat Budapestről, ezt követően pedig naponta. Tájékoztatásuk szerint az új desztinációra vonatkozó viteldíjak 9890 forinttól kezdődnek.