A miskolci Mike Tyson akkora pofonokat osztott, hogy attól egyből kiterült két ember

2023.10.08. 15:31
Futótűzként terjed az interneten az a felvétel, amelynek tanúsága szerint egy férfi és egy nő egy egyenruhás férfival veszekedik a miskolci Tiszai pályaudvar előtt. A mellényes férfi a dulakodás végén mindkettejüket ájultra ütötte egy-egy jól irányzott ökölcsapással.

A félmeztelen férfi összeveszett az egyenruhás férfival, utóbbi aztán egy jobbegyenessel kiütötte vitapartnerét. Ezután a nő kapott egy hatalmas maflást, a kemény balhorog után ő is elterült a földön.

Az RTL Híradó azt írta, ruházatából ítélve az egyenruhás vasúti biztonsági őr lehetett.

A csatorna érdeklődésére a megyei rendőrség csak annyit közölt, hogy nem tudnak egyelőre tájékoztatást adni arról, hogy mi és mikor történt.

Frissítés: A MÁV később szerkesztőségünket arról tájékoztatta, hogy a videófelvételen látható incidens október 7-én történt, a Miskolc-Tiszai pályaudvar előtt. A vállalat közölte: amint értesült a történtekről, felszólította a szolgálató céget az esemény azonnali kivizsgálására.

Mint írják, a videón látható vagyonőr nem a MÁV-VOLÁN-csoport munkavállalója, hanem a vasúttársaságnak személy- és vagyonőri szolgáltatást biztosító cég dolgozója.

A szolgáltató cég munkavállalóját szolgálati ideje alatt érte a támadás, melyet rendőrségi intézkedés követett. Az eset kapcsán rendőrségi eljárás van folyamatban

– fogalmazott a MÁV a kommünikében.