Országjárást indít a Fidesz–KDNP

2023.11.19. 10:42
Országjárásba kezd hétfőtől a Fidesz–KDNP. A cél az, hogy minél több ember vegyen részt a nemzeti konzultációban – közölte Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A kormánypárti politikus Facebookra feltöltött videóüzenetében arról beszélt, hogy a nemzeti konzultáció támadás alatt van, mivel Gyurcsány Ferencék most is időhúzónak és feleslegesnek nevezték, ezzel pedig Brüsszelt védik.

Ezért a Fidesz–KDNP hétfőtől országjárásba kezd, mert szeretnének személyesen is meggyőzni minél több embert, hogy ne hallgassanak ebben a kérdésben Gyurcsány Ferencékre

– jelezte Hollik István. A Fidesz kommunikációs igazgatója hangsúlyozta azt is: az országjárás és a nemzeti konzultáció alkalmával a magyarok – Európában egyedülálló módon – fontos kérdésekben mondhatják el a véleményüket. A kérdéseket ebben a cikkben mutattuk be.

„Megüzenhetjük Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak, hogy egy jottányit sem engedünk a magyar érdekből és Magyarország szuverenitásából” – jelentette ki, hozzátéve, hogy semmi estre sem fognak „úgy táncolni, ahogy Brüsszel fütyül”.