Öngyilkos akart lenni egy fiatal az M30-as autópályánál

2023.11.27. 18:53
A rendőrök mentették meg a fiatal férfi életét, aki az M30-as autópálya egyik felüljárójáról akarta a mélybe vetni magát szombaton.

Bejelentés alapján érkeztek ki a rendőrök november 25-én délelőtt az M30-as autópálya egyik felüljárójához – közölte a police.hu.

Mint írták, Szikszó közelében egy fiatalember állt a felüljárón, aki vélhetően ugrani készült. A rendőrök megközelítették, majd biztosították a helyszínt. Amíg az egyikük szóval tartotta a férfit, addig a másik egyenruhás felmászott a felüljáróra, majd megakadályozta az ugrást. 

Végül a mentősök is megérkeztek a helyszínre, akik kórházba szállították a fiatalt. 

Novemberben több hasonló eset is történt

November közepén a készenléti rendőrök találtak meg egy eltűnt 14 éves fiút, aki öngyilkos akart lenni. A kórházból több mint két hete megszökött tinédzserre az egyik fővárosi pályaudvaron találtak rá.

Szintén öngyilkosságot akart elkövetni egy 15 éves középiskolás Budapesten. A fiatal szerelmi bánatában ugrott ki egy zuglói társasház nyolcadik emeletéről. A középiskolás csodával határos módon túlélte a zuhanást. A fiatal túléléséhez az is hozzájárulhatott, hogy a napokig tartó esőzések miatt egy fellazult földes területre esett.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.