A Kőröshegyi völgyhídról akarta a mélybe vetni magát egy férfi

2023.12.13. 18:20
Rendőrök mentették meg a 40 éves férfi életét, aki az M7-es autópálya Völgyhídjáról akarta a mélybe vetni magát hétfőn.

Aggódó hozzátartozók értesítették a rendőrséget december 11-én este, hogy egy Komárom-Esztergom vármegyei lakos öngyilkossági szándékkal ment az M7-es autópálya Völgyhídjára. A férfi egy családi veszekedést miatt akarta a mélybe vetni magát – írja a police.hu.

A rendőrök több egységet is a helyszínre irányítottak, majd Baranyai Erika rendőr őrnagy mobiltelefonján kereste a 40 éves férfit, aki fogadta a hívást.

Az ügyeletes tiszt szóval tartotta az elkeseredett embert, majd az autópályarendőrök és a balatonföldvári körzeti megbízottak is a helyszínre értek. Csizmadia István rendőr őrmester és kollégái, valamint Istvánfi Péter polgárőr a korlát belső oldaláról, míg Mandurics Gábor rendőr főtörzszászlós és Fodor Lajos rendőr zászlós a korláton átlépve közelítették meg a bajbajutottat.

A férfit a vállainál fogva átkarolták, visszahúzták, majd a járőrautóhoz kísérték.

A mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították a Komárom-Esztergom vármegyei lakost.

November végén szintén a rendőrök mentettek meg egy fiatal férfi életét, aki az M30-as autópálya egyik felüljárójáról akarta a mélybe vetni magát.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.