Gázolt a vonat a Nyugati pályaudvar és Zugló között

2024.03.04. 19:14
A Szegedről Budapestre tartó Napfény InterCity elgázolt egy embert a Nyugati pályaudvar és Zugló között. Este negyed hatra befejezték a helyszínelést, a vonatok már ismét két vágányon közlekedhetnek, éjszakáig helyreállhat a menetrend a ceglédi és a lajosmizsei vonalon.

A Szegedről Budapestre tartó, Kőbánya-Kispestről 15:02-kor továbbindult Napfény InterCity (IC 725) elgázolt egy embert a Nyugati pályaudvar és Zugló között – számolt be róla a MÁVINFORM Facebook-bejegyzésében.

Jelezték, hogy a helyszínelés ideje alatt csak egy vágányon közlekedhetnek a vonatok az érintett szakaszon, emiatt a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Záhony, a Budapest-Cegléd-Szeged és a Budapest-Lajosmizse vonalon 20-40, esetenként 40-60 perccel hosszabb menetidőkre, rövidebb útvonalon közlekedő járatokra kell számítani.

Este negyed hatra befejezték a baleseti helyszínelést, így már ismét két vágányon közlekednek a vonatok a Nyugati pályaudvar és Zugló között. Fokozatosan, éjszakáig helyreállhat a menetrend a ceglédi és a lajosmizsei vonalon

– írta a MÁVINFORM.