18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Fogva tartottak és szexuális szolgáltatásokra kényszerítettek egy nőt Salgótarjánban, megvannak az elkövetők

2024.03.07. 14:10
Szexuális szolgáltatásokra kényszerítettek egy nőt Salgótarjánban, nem hagyták, hogy megfürödjön, és Németországba is kiküldték volna prostituáltnak. A nőt kényszerítő két férfival szemben emberkereskedelem és kényszermunka bűntett kísérlete miatt eljárást folytat a rendőrség.

Egy 34 éves és egy 50 éves salgótarjáni férfi az idősebb gyanúsított otthonának nyári konyhájában tartotta fogva a fiatalabb férfi nőismerősét, akit szexuális szolgáltatásokra kényszerítettek, és tervezték, hogy Németországba is kiküldik, hogy ott további szexuális cselekményeket végezzen – közölte az MTI. 

A nőt a 34 éves elkövető többször bántalmazta, tisztálkodási lehetőséget nem biztosított számára, enni naponta csak egyszer adott neki. A közlemény szerint több férfi érkezett a házhoz, akiknek a nőt felkínálták ellenszolgáltatásért cserébe. A fiatalabb gyanúsított február elején a sértettet fojtogatni kezdte, megpofozta és kényszerítette, hogy szexuális cselekményt végezzen vele.

Az őrizetbe vett két férfi közül a 34 évest szexuális erőszak bűntett elkövetésével is gyanúsítják, és indítványozták letartóztatását, továbbá lefoglalták az autóját. 

Az idősebb gyanúsítottnak járművezetés eltiltás hatálya alatt bűntett miatt is felelnie kell. Megállapították azt is, hogy a férfi ellen a Gyöngyösi Járásbíróság már elfogatóparancsot adott ki, ezért a rendőrök büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.