Keményen kiosztották Magyar Pétert a Fradi-ultrák

2024.03.14. 07:04
Reagáltak a Fradi-ultrák Magyar Péter állítására, mely szerint Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke „huligánokat″ küldhet a március 15-én tartott rendezvényére. A FradiMob jelentéktelennek nevezte a jogászt, hozzátéve, legközelebb ne igyon alkoholt, amikor nyugtatót vesz be.

A Diákhitel Központ korábbi vezetője közösségi oldalán jelezte, felszólította Kubatov Gábort és Rogán Antalt, hogy ne próbálják meg „szervezett huligánok segítségével megzavarni vagy provokálni” a március 15-i zászlóbontó rendezvényüket.

Habár Magyar Péter nem nevezte meg konkrétan, hogy a ferencvárosi ultrákra gondol, a FradiMob közösségi oldalán reagált.

Bejegyzésüket azzal kezdték, hogy a jogász inkább ne igyon alkoholt, mielőtt nyugtatót vesz be. Mint írták, őket nem küldik, hanem maguktól mennek. Felidézték, hogy a 2006-os MTV-székház ostrománál, amikor Magyar Péter még az oldalukon állt, akkor láthatta, mire képesek. 

Nem kell félned, annyira jelentéktelen vagy számunkra, annyira nem érdekel minket az életed, a bizniszed, amit politikának hívsz, hogy nem megyünk hozzátok. Nyugodj hát meg

– fejtették ki. 

Megjegyezték, békességet kívánnak Magyar Péternek és leendő párjának is, majd azt tanácsolták, hogy tisztelettel beszéljen vele, és ne verje meg, ha féltékenységi rohamot kap. 

„Ha túlteng benned a tesztoszteron, szoktunk szervezni sportversenyeket, ott kipróbálhatod magadat. Az ösztrogén vezérelt bizniszhisztidben engedelmeddel nem kívánunk semmilyen részt vállalni, keress másokat, akiket a szádra veszel” – tették hozzá.

Pártalapításra készül Magyar Péter

Magyar Péter folyamatosan jelentkezik a magyar kormányt bíráló bejegyzéseivel, mióta volt felesége, Varga Judit volt igazságügyi miniszter visszavonult a közélettől. Többek között üzent Tiborcz Istvánnak, a miniszterelnök vejének, majd Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszternek is, majd valóságos kommentháború robbant ki közte és Ceglédi Zoltán politikai elemző között. 

A jogász a médiában jelezte, hogy hivatali vesztegetésről és annak feljelentése elmulasztásáról van tudomása, így emiatt több magánszemély is feljelentést tett ellene. A Központi Nyomozó Főügyészség szervezeti egysége, a Fővárosi Nyomozó Ügyészség nyomozást rendelt el, emellett tanúként is beidézték. 

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk az Indexen, Magyar Péter pártalapításra készül. Szerdán az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendégeként beszélt arról, hogy mire készül március 15-én, és hogy miért áll mégis politikai pályára.