Fekete-Győr András egyetért Gulyás Gergellyel abban, hogy kipukkadt a lufi

2024.03.27. 08:04
Magyar Péter kedd estére tüntetést hirdetett, amelyen többek között Fekete-Győr András is részt vett. A Momentum országgyűlési képviselője a jogász által közzétett hangfelvételről is elmondta a véleményét, kiemelve hogy „egyetért Gulyás Gergellyel″ abban, hogy kipukkadt a lufi.

Mint írtuk, Fekete-Győr Andrást hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt másodfokon egy év börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék, amelyet két év próbaidőre felfüggesztettek. A vád szerint egy 2018-as tüntetésnél rendőrökre támadtak és füstbombát dobtak az egyenruhások felé. 

A Momentum országgyűlési képviselője a történtek ellenére sem kerüli a demonstrációkat. A politikus közösségi oldalán osztotta meg, hogy a Magyar Péter által szervezett tüntetésen járt kedd este.

Fekete-Győr András a Magyar Péter által közzétett hangfelvételről is posztolt, amely a Völner–Schadl-ügyben is bizonyító erejű lehet, és amelyen Varga Judit hallható. 

Egyetértek Gulyás Gergellyel. Kipukkadt a lufi. A Fidesz által polgárinak hazudott Magyarország lufija. Az elmúlt órák nyilatkozatai alapján végleg lelepleződött a Fidesz maffiaállamának mocska, amit a polgári Magyarország leplével igyekeztek elfedni

– fejtette ki a Momentum politikusa, hozzátéve, hogy „ideje lebontani a maffiaállamot”.

Ahogy az Index beszámolt róla, Magyar Péter kedden újra az ügyészségen járt, és nyilvánosságra hozta az általa korábban ígért hangfelvételt, amin volt feleségével beszélget. A hangfelvétel leiratát ide kattintva olvashatja el. Több személyt név szerint említenek a beszélgetésben, róluk itt írtunk részletesebben. Magyar Péter kedd estére tüntetést hirdetett, emellett már készül az idei európai parlamenti választáson történő indulására is.

A hangfelvételről jogászokat is kérdeztünk, véleményüket itt találja. A Központi Nyomozó Főügyészség közleményben reagált a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvételre, amelyet itt olvashat el.