A televíziót is meghódítja Varga Judit Hajdú Péternek adott interjúja

2024.03.30. 19:39
Varga Judit exkluzív interjút adott szerdán Hajdú Péternek, ahol részletesen beszélt a Magyar Péterrel való házasságáról. A Frizbi különkiadását húsvéthétfőn este 9 órakor adják le a Super TV2-n.

Mint írtuk, Varga Judit exkluzív interjút adott Hajdú Péternek. A Frizbi szerdán megjelent különkiadásában többek között a Magyar Péterhez fűződő kapcsolatáról is beszélt a volt igazságügyi miniszter.

Varga Judit az interjúban kifejtette, hogy volt férje hogyan „bántalmazta és zsarolta” őt a házasságuk alatt. Mint mondta, állandóan attól kellett tartania, hogy Magyar Péternek milyen hangulata van.

Felidézte, hogy amikor várandós volt, a jogász nekilökte egy ajtónak. „Attól féltem, hogy nem fogja abbahagyni az abúzust. És Péter kijött a szobából, odament a konyhába, kivett egy kést, és elkezdett járkálni egy késsel a kezében a házban” – mesélte Varga Judit, hozzátéve, hogy mindezt az édesanyja is látta, akit szintén megrázott a jelenet.

A volt miniszter Hajdú Péternek beszélt elsőként a házassága alatt elszenvedett traumáiról. Az interjút a Frizbi TV YouTube-csatornájára töltötték fel, és jelenleg több mint 997 ezer megtekintésnél jár.

A Hír TV már csütörtökön délután műsorváltozást jelentett be, hogy este megismételjék Varga Judit interjúját. A Tények.hu közlése szerint

A Super TV2 húsvéthétfőn 21 órakor adja le ismét a Frizbi különkiadását.

Hajdú Péter az interjú után az Indexnek számolt be arról, hogyan élte meg a beszélgetést az egykori miniszterrel. A műsorvezető elmondta, sajnálja, hogy Varga Judit magánéletéből szappanopera lett. 

„Az ilyen típusú nyilvános beszélgetések nagyon sokat segíthetnek azoknak, akik hasonló párkapcsolatban élnek, mint amilyenben Varga Judit is élt” – tette hozzá.