Orbán Viktor Azahriah-t, Szijjártó Péter a Neoton zenéit hallgatja szívesen

2024.04.08. 09:12
Orbán Viktor miniszterelnök TikTok-oldalára felkerült egy videó, melyben a kormányfő mellett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Deutsch Tamás, a Fidesz–KDNP európai parlamenti listavezetője is elárulták, milyen zenéket hallgattak mostanában. Mindhárom politikus magyar előadók muzsikáját említette, melyek ugyanakkor műfajukban és keletkezési idejükben nem is állhatnának távolabb egymástól.

„Van ez a param-param nem tudom, hogy kell pontosan mondani. Ez az új csillag, ez az Azahriah nevű csávónak van ez a dala, azt időnként meg szoktam nézni. Tegnap este is megnéztem, a futballpályás verziót szeretem a legjobban” – mondta el a videó elején Orbán Viktor, aki ezek szerint Desh, Azahriah és Young Fly közös EP-jének felkapott dalát, a Rampapamot hallgatta és nézte újra és újra.

Orbán Viktor egyik Tik-Tok-videójában egyébként már szerepelt korábban egy Azahriah–Desh-közös, melyet később egyszer csak letöröltek az oldalról – Azahriah szerint egyre aktívabb közéleti szerepvállalása miatt. 

A zenész erre reagálva azt mondta egy interjúban, hogy ezek szerint „mégsem akkora spanok Orbán Viktorral”, mint gondolta.

A kormányfő után Szijjártó Péter – aki nemrég exkluzív interjút adott az Indexnek – is színt vallott: a tárcavezető legutóbb a Neoton Família slágerét, a Kétszázhúsz felett című számot hallgatta.

Végül Deutsch Tamás, a Fidesz újdonsült EP-listavezetője is betekintést engedett zenei ízlésébe.

„Mostanában már a saját kedvenc régi dalaimat hallgatom, most éppen egy Tankcsapda-válogatást. Mindegyik számot lelkesen éneklem, az összes gyermekem és unokám idegbajt kap az autóban ettől” – árulta el.

@viktor_a_tiktokon Mindenkinek, aki szereti! #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #Azahriah #Neoton #Tankcsapda ♬ eredeti hang - Viktor a TikTokon