Magyar Péter diszkóba ment, nagyon megörültek neki

2024.04.09. 14:32
A jogászból lett politikus egy interjúban mondta el, hogy nemrég Vonyarcvashegyen bulizott. Állítása szerint úgy fogadták, mint egy feltámadó Michael Jacksont.

Magyar Péter a hétvégén tartott egy tömegrendezvényt a Kossuth téren, amelyen egyes becslések szerint többszázezren vehettek részt. Az eseményről készült helyszíni videóriportunk itt tekinthető meg.

Ennek az eseménynek a margóján adott a Nyugat.hu portálnak is interjút adott, amelyben arról kérdezték meg, hogy a Fideszre szavazó, vagy egyáltalán nem voksoló vidéki állampolgárokat hogyan fogja meggyőzni. Magyar Péter erre azt mondta, hogy szerinte a kossuth téri rendezvényre is sokan jöttek vidékről, és ez „eleve nagy segítség”.

„Ezek az emberek hazamennek, ezek az emberek beszélgetnek az otthon lévő emberekkel. Nyilván online több milliós elérése lesz ezeknek a videóknak, tehát megnézik. És én voltam mostanában nagyon sokat vidéken, voltam Mátrafüreden, Hévizen, kisebb falvakban” – mondta a Nyugatnak Magyar Péter, majd felidézett ezzel kapcsolatban egy szórakozóhelyi élményt is.

Voltam a Magyar Tenger diszkóban Vonyarcvashegyen. Bementem,1500 fiatal volt 14-től 24 évig, és amikor bemondta a DJ, hogy ott vagyok, akkor olyan volt kicsit, mintha nemtom...Michael Jackson feltámadt volna

– fogalmazott az alábbi videóban.

Hozzátette, hogy a kis településeken is azt látja, hogy az emberek „tudják, hogy miről van szó”, és sokan biztatják.

De én nem vagyok szkeptikus, le fogunk menni. Tehát ezt elmondtam most is, hogy igyekszünk minden településre [...] elmenni, nagyon sokat vidékre

 – fogalmazott Magyar Péter, majd hozzáfűzte, hogy „félig vidéki gyereknek” tartja magát, ezért nevet azon, amikor azt mondják róla, hogy lenézi a vidékieket.