Nagy Ervin: Apám imádta Orbán Viktort

2024.04.19. 11:06
Nagy Ervin arról mesélt egy interjúban, hogyan kezelik családon belül a színész hirtelen jött közéleti szerepvállalását, de édesapja Fideszhez fűződő viszonyába is beavatta a hallgatókat.

Köböl Anita vendége lesz Nagy Ervin az ATV A Nő háromszor című műsorában péntek este – írta meg a 24.hu. A színész a műsorban többek között arról beszélt, milyen ellentétek vannak a családján belül a komolyabb közéleti szerepvállalásai miatt, főként az apjával. 

„Itt, ezt az országot kell megváltoztatni, mi lesz, ha mindenki elmegy… akkor ki marad?” – indokolta a színész a közéleti színre lépését. 

Nagy Ervin, aki újabban Magyar Péter Tisza – Tisztelet és Szabadság Pártjában tűnt fel, arról is mesélt, milyen szálak fűzik az édesapját a Fideszhez. 

Megjön az apám, nyakába ugrok, imádjuk egymást. A szeretet mindent felülír. Imádta Orbán Viktort. Fociedzőként egyszer találkozott vele: az ellenfélben játszott a Viktor, a Felcsútban. Meghívta egy sörre a szünetben, dumcsiztak öt percet, apám meg elalélt, hogy milyen emberközeli… Ne felejtsük el, hogy nagyon képességes és tehetséges ember. Ott apukám nagyon akart ebben hinni. A fater, mikor bukott a Fidesz, belépett. Bement, és belépett a pártba. Ilyen típusú manusz

– mesélte a színész. 

Nagy Ervin azt is elárulta, hogy amikor az apjával vitáznak, ugyan kő kövön nem marad, de a politika nem tud úgy közéjük állni, hogy ne ugorna bármikor tűzbe érte.

Az interjút pénteken este 20.45-től vetítik az ATV-n.