Újbudán és Erzsébetvárosban is holtan találtak egy-egy férfit

2024.10.19. 07:31
Budapest két különböző pontján is találtak egy-egy holttestet. A rendőrség mindkét esetben kizárta az idegenkezűség és a bűncselekmény gyanúját, így közigazgatási eljárásban vizsgálják a halálesetek körülményeit.

Holtan találtak pénteken két férfit Budapesten. Az egyik férfi holttestére Újbudán, a másikra pedig a VII. kerületben találtak rá – tudta meg a 24.hu.

A BRFK sajtóosztálya a lap megkeresésére közölte, hogy a rendőrség mindkét esetben kizárta az idegenkezűség és a bűncselekmény gyanúját, és közigazgatási eljárásban vizsgálják a halálesetek körülményeit.

Néhány héttel ezelőtt a II. kerületi Mammut bevásárlóközpont közelében bukkantak holttestre, azonban a rendőrség nem tudta azonosítani az áldozatot. Idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja ebben az esetben sem merült fel, így a mostanihoz hasonlóan ezt a halálesetet is közigazgatási eljárásban vizsgálják.

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala ingyenes hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon(H, K, CS, P 18:00–22:00, K 8:00–12:00, Sze 12:00–14:00). További információ az egyesület segélytevékenységeiről a nane.hu oldalon található.